Vágólapra másolva!

A München Milánóban lépett pályára, a forduló rangadóján, s újabb veresége után mindössze egyetlen pontja van, két körrel a zárás előtt. Ottmar Hitzfeld edző nem mondhat mást, küzdenek tovább: "Amíg van némi remény, addig természetesen nem adjuk fel. Jó meccset játszottunk, bár ellenfelünk irányított, azért kis szerencsével máshogy is alakulhatott volna a végeredmény. Úgy érzem, a csoportban elfoglalt helyünk nem tükrözi hűen valós teljesítményünket."

Milánói részről Carlo Ancelotti mester maga is bevallotta: meglepődött, hogy csapata máris bekerült a második körbe. "A sorsoláskor senki nem jósolta volna azt, hogy ebből a csoportból ilyen egyszerű lesz továbbjutni. Jelenleg a BL-ben és a bajnokságban is nagyon jól működik az együttes, remélem, sokáig tart ez a remek sorozat" - mondta a rossonerik trénere. "Nehéz dolgunk volt, mert a Bayernnek kellett a jó eredmény, és harcolt keményen. Próbáltunk szépen játszani, de ilyenkor nem lehet, ezért dolgoznunk kellett a győzelemért."

A négyes másik két tagja sem egyszerűsítette meg az életét: a Deportivo La Coruna győzelemmel továbbjuthatott volna, azonban a Lens besöpörte a három pontot, ezzel a franciák kerültek közel a második helyhez.

Reménytelen helyzetbe került a Bayern/sport/focivilag/bl/20021023abltagsagert.htmlAz első kör programja és eredményei/sport/focivilag/bl/20020829abajnokok.htmlCsoportállások/sport/focivilag/bl/20020917csoportallasok.htmlKi nyeri a BL-t?http://forum.origo.hu/forum/forum?act=show&fid=47637

Joel Muller a Lens egyszerű terveiről árulkodott a lefújás után: "Az első célunk a Bajnokok Ligájában egy meccs megnyerése volt. A következő cél a második meccs megnyerése." A francia edző a Depor-derbiről a következőket mondta: "Nagyon nehéz volt, mert a Deportivo fizikailag és szervezettségben roppant erős. Támadójátékot kértem a játékosaimtól, ami az egyenlítésig nem volt könnyű. Onnantól viszont minden ment simán és idén először három gólt lőttünk."

Javier Irureta ugyanakkor zaklatottan nyilatkozott, mivel együttese jól kezdett, de a találkozó végére teljesen szétesett: "Egy órán át irányítottuk a meccset, de aztán a Lens feljött, amire nem tudtunk válaszolni. A Lens nagyon agresszívan játszott - sokkal agresszívabban nálunk."