Vágólapra másolva!
SMS-ben a Bajnokok Ligájáról
Ön akkor is rögtön megtudhatja a meccsek eredményeit, ha se internet, se tévé, se rádió nincs a közelben. Csupán egy SMS-t kell küldenie nekünk, és mi mindenről informáljuk!

Részletek>>>



Az angolok számára nem valami bíztató, hogy a bombaformában lévő, és a walesi válogatottban az olaszok ellen győztes gólt elérő Craig Bellamy még mindig nem játszhat, hiszen továbbra is eltiltását tölti. A klubnak meglehetősen sokba került, hogy a csatár még az első csoportmeccsen a Dinamo Kijev ellen lefejelte egyik ellenfelét.

Newcastle - Juventus
Newcastle, 20.45
Dinamo Kijev - Feyenoord
Kijev, 20.45


Program, eredmények/sport/focivilag/bl/20020829abajnokok.htmlCsoportállások/sport/focivilag/bl/20020917csoportallasok.htmlKi nyeri a BL-t?http://forum.origo.hu/forum/forumServlet?act=show&fid=47637

A torinóiak másik hiányzója Igor Tudor lesz, aki helyett Alessio Tacchinardi játszhat. A Zebrák egy győzelemmel már bebiztosítanák a helyüket a legjobb 16 között, de akkor sem esnének kétségbe, ha erre még egy hetet várniuk kell. A csoport másik találkozóján a Dinamo Kijev és a Feyenoord csap majd össze, és a találkozó tétje tulajdonképpen a második hely lesz. Igaz, három hete Rotterdamban döntetlen született, és ha a két csapat megint megosztozik a pontokon, akkor a Newcastle is versenyben maradhat. A kijevieknek egy veszélyforrástól mindenesetre nem kell tartaniuk: hollandok legjobbja, Pierre van Hooijdonk ugyanis sérülése miatt biztosan nem játszik majd.