Vágólapra másolva!
SMS-ben a Bajnokok Ligájáról
Ön akkor is rögtön megtudhatja a meccsek eredményeit, ha se internet, se tévé, se rádió nincs a közelben. Csupán egy SMS-t kell küldenie nekünk, és mi mindenről informáljuk!

Részletek>>>

A Bundesligában éllovas bajor sztárcsapat eddig rendkívül gyenge teljesítményt nyújtott, s szerdán ahhoz az AC Milanhoz látogat, amelytől október elsején 2-1-es vereséget szenvedett hazai pályán.

Ha ismét kikap a százszázalékos olasz együttestől, és a Deportivo La Coruna nyerni tud a Lens otthonában, akkor a Bundesligában öt pont előnnyel vezető sztárgárda óriási meglepetésre búcsúzik a BL-től.

"Szombaton győztünk a bajnokságban, ez mindenképpen jó előjel" - mondta Ottmar Hitzfeld, a Bayern vezetőedzője. "A játékosok önbizalmával nincs gond, mindenki maximálisan koncentrál az előttünk álló nehéz feladatra."

A Bundesliga állása/sport/focivilag/20021019abundesliga.htmlBL-csoportállások/sport/focivilag/bl/20020917csoportallasok.html

A müncheniekkel ellentétben szerdai riválisuk, valamint a szintén pontveszteség nélkül álló Arsenal, Manchester United, Valencia és FC Barcelona egy újabb sikerrel már most biztosíthatja helyét a legjobb 16 között. Ugyanez igaz a Real Madridra is, a címvédőnek azonban nem elég győznie, "azonnali" továbbjutásához az is kell, hogy az AS Roma hazai pályán ne kapjon ki a Genktől.

A hírek szerint Ronaldo ezúttal "másodszor debütálhat": premierjét tarthatja európai kupameccsen a királyi gárda színeiben.