Vágólapra másolva!
A Dunaferr elleni 5-1-es győzelem során remeklő és gyönyörű gólt szerző, majd legalább olyan szép gólpasszt adó Rednic teljesítményét méltán honorálta vastapssal az MTK-tábor, ám jellemző Zavadszky Gábor formájára, hogy duplájával mégis ő lett a 90 perc legjobbja.

Az MTK-hoz éppen a Dunaferrtől visszatért futballista nem túlzás, pályafutása legjobb idénykezdetét tudhatja maga mögött, amit 11 meccsen elért hét találata is fényesen bizonyít.

- Egykori újvárosi társai ellen a megszokottnál is feszültebb volt a légkör a pályán?
- Akadtak ugyan paprikásabb jelenetek a gyepen, ám nem volt különösebb gond. Persze játék közben nincs haverság, ettől függetlenül továbbra is jó viszonyban vagyok hajdani újvárosi társaimmal. Ezúttal kétség sem férhetett győzelmünk jogosságához, jól játszottunk, az említett kisebb indulatok pedig a meccs elején néhány téves játékvezetői ítéletből fakadtak.

- Akadt már ilyen remek szezonkezdete?
- Még sohasem. 11 mérkőzés után hét gólnál tartok, ilyen átlagot még egyszer sem produkáltam.

Hajrá MTK!http://forum.origo.hu/forum?act=show&fid=26269Gólparádét rendezett a Loki és az MTK/sport/magyarfoci/20021019kapaszkodik.htmlA Borsodi Liga állása és mesterlövészei/sport/magyarfoci/20021018aborsodi.html

- Túlzok, ha azt mondom, hogy élete legjobb formájában van?
- Egyáltalán nem, hiszen magam is így érzem, ám azért jobb, hogy nem én jelentem ezt ki. Az öndicséret ugyanis mindenkor rosszul veszi ki magát, a lelátói dicséret viszont annál kellemesebb.

- Egy teljes kör, azaz 11 forduló után mennyire figyelnek az üldözőikre?
- Elsősorban magunkra, a saját teljesítményünkre koncentrálunk, de természetesen azért a riválisok eredményeit is mindig érdeklődve várjuk. Főként a Fradiét, hiszen a zöldek tűnnek a legnagyobb vetélytársunknak. Ugyanakkor messze még a bajnokság vége, ezért is feleslges számolgatni. Az azonban jó lenne, ha mindig olyan futballal tudnánk megörvendeztetni a szurkolóinkat, amilyen a Dunaferr elleni volt.

- Mindenekelőtt remek formájából kiindulva mennyire hisz a minél előbbi válogatottságában?
- Remélem, ez az örömteli pillanat már november 20-án, a Jordánia elleni mérkőzésen megadatik számomra. Optimizmusomat táplálja, hogy Gellei Imre szövetségi kapitány, a jól sikerült svédországi és San Marino elleni Eb-selejtezők után jelezte, nem felejtett el engem. Én hiszek neki.

Bánki József