Vágólapra másolva!
Massimo Moratti, az Internazionale elnöke Michael Ballack mellett egy másik világklasszis labdarúgóval, Ryan Giggsszel is szívesen megerősítené csapatát. Eközben az angol Chelsea szemet vetett a milánói csapat argentin játékosára, Javier Zanettire.
Internazionale FC/sport/focivilag/bl/20020912internazionale.html

"Sok klub örülne Giggsnek, természetesen mi is. Ugyanakkor tudom, hogy ragaszkodik a Manchester Unitedhez. Ezzel együtt nem adom fel a reményt, hogy egyszer hozzánk szerződik" - mondta a milánói elitcsapat első számú vezetője. "A német játékost is imádom. Kiválóan irányít, és a támadásokat is pontosan fejezi be. Örülnék, ha az Interben futballozna. Persze tudom, hogy erre csak a távolabbi jövőben kerülhet sor." Giggs szerződése 2006-ban jár le Manchesterben. Ballack a nyáron került a Leverkusentől a Bayern Münchenhez, s kontraktusa szintén még négy évig érvényes.

A Chelsea viszont egy Inter-játékost nézett ki magának: a londoni gárda Javier Zanettit kívánja leigazolni, de rossz anyagi helyzete miatt valószínűleg csak kölcsönbe, fél évre tudja megszerezni, a válogatott védőért kért 11,5 millió font ugyanis túl sok a londoniaknak. Claudio Ranieri vezetőedző a nyáron még kívánságlistájának élre helyezte a klasszist, de azóta kiderült, hogy nincs pénz a végleges megvásárlásra. A Chelsea a január 1-jén kezdődő átigazolási időszakban tesz konkrét lépéseket Zanetti szerződtetésére.