Vágólapra másolva!
Gellei Imre, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya a kedd esti edzés után kihirdette kezdőcsapatát a San Marino elleni, szerdai Eb-selejtezőre. A névsor ugyanaz, mint szombaton Stockholmban volt.

Legyőzte San Marinót az olimpiai válogatott

A csapat így a Király - Urbán, Dragóner, Gyepes - Fehér Cs., Lipcsei, Lisztes, Dárdai, Lőw - Tököli, Kenesei összeállításban kezd. "A lábujjával bajlódó Kenesei szerencsére meggyógyult, ezért úgy érzem, nincs értelme változtatni a Svédországban bizonyító együttes összetételén" - mondta Gellei.

A játékosok 75 percig tréningeztek a meccs helyszínén, a Megyeri úti stadionban. Az edzésen a labdáé volt a főszerep: egymás közötti játék, pontrúgások és különböző taktikai elemek gyakorlása szerepelt a programban. Az egyetlen izgalmat az okozta, hogy Dragóner összefejelt egyik társával, néhány perces ápolás után azonban visszatérhetett a pályára.

4. csoport/sport/focivilag/200209054csoport.html

Gellei elárulta: örül, hogy még egy napjuk van a felkészülésre, hiszen a futballisták kissé fáradtnak, tompának tűnnek. "Remélem, hogy szerdára sikerül feltüzelni őket, hiszen csak a győzelem az elfogadható eredmény" - tette hozzá.

A 20.30-kor kezdődő találkozót az izlandi Gylfi Thór Orrason vezeti, segítője két honfitársa, Einar Gudmundsson és Sigurdur Thór Thórsson lesz.