Vágólapra másolva!
Hosszú idő után megoldódott Tóth Norbert ügye. A válogatott csatár megegyezett az Újpesttel, s a Megyeri úton folytatja pályafutását. Tóth eddig azért nem léphetett pályára, mert perben állt korábbi klubjával, a Vasassal, továbbá a lila-fehér klubnak is komoly összeget kellett fizetnie, hogy megkapja a csatár játékjogát.

Minden akadály elhárult a szőke futballista megyeri szerepeltetése elől, aminek Szabó András, a "violák" szakvezetője is örül, de egyben visszafogott is, legalábbis alábbi szavai ezt támasztják alá. "Tóth Norbi komoly erősítést jelenthet számunkra, főként a támadójátékunkat illetően. Technikás futballista, a pontrúgásai félelmetesek. Remélem, ezt nálunk is bizonyítja majd. Ugyanakkor fizikailag még nincs megfelelő állapotban, így egyelőre maximum csak egy félidőn keresztül számíthatok rá. A lényeg azonban, hogy hosszútávon nagy segítségére lehet a csapatnak, aminek gólokban is jelentkeznie kell."

Hajrá lilák!http://forum.origo.hu/forum?act=show&fid=30889

A középpályás nyolc hónapra, azaz jövő nyárig kötelezte el magát Újpestre, s akár már a következő, Sopron elleni bajnokin pályára léphet.

Bánki József