Vágólapra másolva!
Miután minden jegy elővételben elkelt, telt ház fogadja majd a magyar labdarúgó-válogatottat a Svédország elleni, stockholmi összecsapáson. Gellei Imre fejében már majdnem összeállt a kezdőcsapat, amely megkezdi majd szereplését az Európa-bajnoki selejtezősorozatban.
Jegyvásárlás
Már megvásárolhatók a jegyek a magyar válogatottak második Európa-bajnoki selejtező-mérkőzéseire. A nagyválogatott a Megyeri úti stadionban fogadja San Marino együttesét (október 16., 20.30), a jegyek 2000 illetve 4000 forintért kaphatók az újpesti stadion főpénztáránál (hétköznapokon 16 és 19 óra között, a mérkőzés napján, 16-án délelőtt 10 órától). Ami az olimpiai válogatottat illeti, Róth Antal csapata a felújított kecskeméti stadionban lép pályára kedden (október 15., 15.00), s már itt is megválthatók a jegyek 200 illetve 600 forintért.


A csapat pénteken délután fél öttől tartja utolsó edzését abban a Rasunda-stadionban, amelyben már minden jegy elővételben elkelt, így várhatóan közel negyvenezren szurkolnak majd a kedvenceknek.

SMS-tudósítás a svéd-magyarról/sport/magyarfoci/20021007smstudositas.html

Az mlsz.hu szerint a Svéd Labdarúgó Szövetség (SFF) faxon jelentette, hogy neves díszvendége lesz a svéd-magyarnak. Lars-Ake Lagrell, az SFF elnöke és Sune Hellströmer főtitkár valamint dr. Bozóky Imre, az MLSZ elnöke, Berzi Sándor főtitkár és Puhl Sándor alelnök mellett élőben tekinti meg a találkozót az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) elnöke, a svéd Lennart Johansson is. Szintén a lelátón foglal majd helyet a német Egidius Braun, a Német Labdarúgó-szövetség (DFB) korábbi elnöke.

Szombaton folytatódnak az Eb-selejtezők/sport/focivilag/20021010szombaton.html

Gellei Imre szövetségi kapitány egyébként nem rejtette véka alá, számára is kevés a kérdőjel a kezdőcsapatot illetően. A kapuban Király Gábor áll majd, a védelem három tagja Urbán Flórián, Dragóner Attila és Gyepes Gábor lesz, a középpályán kezd majd Dárdai Pál, Lipcsei Péter és Lisztes Krisztián, de a baloldalon Lőw Zsolt helye is biztosnak tűnik. A jobb szélen Fehér Csaba és Bodnár László verseng a helyért, míg a legnagyobb problémát a Tököli Attila, Fehér Miklós, Kenesei Krisztián csatárhármas jeleni, közülük kerülhet ki a két támadó.