Vágólapra másolva!
A lehetséges ellenfelek közül talán az egyik legjobbat kapta a Ferencváros labdarúgócsapata az UEFA-kupa második fordulójában. A zöld-fehérek elkerülték az olasz Laziót, illetve a spanyol bajnokság meglepetéscsapatát, a Malagát, s végül a német VfB Stuttgarttal kerültek szembe.
Forrás: EPA
Csak a kezemet figyeljék!
Garami József


Lisztes Krisztián, aki a magyar válogatottal a svédek elleni Eb-selejtezőre készül a tatai edzőtáborban, korábban éppen a Stuttgartot erősítette: "Ferencvárosi nevelésként mi sem természetesebb, hogy nagyon szurkolok a Fradi továbbjutásáért, ám azt kell mondanom, a németek 60-40 százalékos arányban esélyesebbek a továbblépésre. Legjobb játékosiak jelenleg Balakov, Bordon, Kleb, Kuranyi, Ganea, Sean Dundee, de különösen kell ügyelni Soldóra, ugyanis ő fogja össze a Stuttgartot a középpályán. Remélem sikerül a bravúr, s továbbjut a Fradi, amihez az Üllői úton már az első húsz percben meg kellene lepni a németeket.

Az ugyancsak a válogatottal készülő ferencvárosi labdarúgók közül elsőként Lipcsei Péter csapatkapitány értékelt: "Örülök, hogy a Stuttgartot kaptuk, bár a Boavista ellen szerintem nagyobb esélyünk lehetett volna a sikerre. Az Üllői úton, főként telt ház előtt, a világ bármely csapata ellen a győzelem reményében léphetünk pályára, s abban bízom, hogy ez a tétel ezúttal is érvényesül majd."

Tököli tovább gyarapította hívei számát/sport/magyarfoci/20021007tokoli.html

Tököli Attila, a zöldek gólvágója a bátorságot tartja a továbbjutás legfontosabb feltételének: "Lehetett volna rosszabb is, a lényeg, hogy nem szabad megijednünk a németektől. A hazai kupameccseink erőt kell hogy adjanak a csapatnak, s az álmaink netovábbja lenne, ha a Stuttgartnak is sikerülne négy gólt lőnünk."

Gyepes Gábor, az FTC ifjú válogatott védője még ennél is tovább ment, s kategórikusan kijelentette: "Továbbjutunk. Nagy lehetőség előtt állunk, a világ felfigyelhet ránk, s hiszem, hogy sikerül is a bravúr."

Bánki József