Vágólapra másolva!
Tököli Attila már korábban is belopta magát a Fradi-tábor szívébe, a ZTE elleni, újabb győztes gólja pedig tovább gyarapította hívei számát az Üllői úton. A csatár ezzel már hatgólos, s időközben csatlakozott a svédek elleni Eb-selejtezőre készülő válogatott kerethez.

- Bizonyára jelezték a drukkerek is, hogy már várják az újabb bajnoki góljait...
- Magam is így voltam ezzel, hiszen legutóbb az ötödik fordulóban, éppen egykori csapatom, a Dunaferr ellen találtam a hálóba. Az első gólnál Gyepestől remek passzt kaptam, és éreztem, hogy nem hibázok. Ekkor nem gondoltam volna, hogy ilyen "meleg" lesz a vége.

- A Zete kétszeri egyenlítése, majd a meg nem adott gól után mennyiben maradt ura az idegeinek?

A hét futballmagyarjai - Tökölivel/sport/magyarfoci/20021007ahet1.htmlA Laziót senki sem akarja a Fradinál/sport/magyarfoci/20021007szukult.html

- Nem voltam nyugodt, az biztos, ám megbolondultam volna, ha nem mi nyerjük ezt a meccset. Utólag is azt mondom, ennek így kellett lennie. Sokkal több helyzetünk volt, s az utolsó másodpercig hittünk a győzelemben. A második gólom előtt éreztem, hogy Gyepes megcsúsztatja a labdát, s egy méterről már nem volt nehéz a hálóba sodornom azt. Az ünneplés pedig felejthetetlen élmény volt.

- Fradi-játékosként mennyiben más a hazai, illetve az idegenbeli fellépés az ön számára, elvégre azért a világ végére is elkísérnek benneteket a zöld drukkerek?
- Ez kellemes érzés, ám azért az Üllői úti meccsek hangulata semmihez sem hasonlítható. A ZTE ellen is pompás volt a publikum, nélkülük nem sikerült volna megnyernünk a mérkőzést.

Bánki József