Vágólapra másolva!
Megjárta a poklot,  majd győztes gólt szerzett Horváth Róbert, a Matáv Sopron védője az MTK elleni találkozón. A labdarúgó előbb hatalmasat hibázott, amelynek révén a vendégek szeretek vezetést, végül azonban az ő gólja döntött a Sopron javára.

A védő közvetlenül azután, hogy Pintér Zoltán pazar bombagóllal vezetést szerzett a Matávnak, ajándéklabdát adott Ferenczi Istvánnak, és az MTK csatára ebből az átadásból ki is egyenlített, majd a hibát követően megzavarodó soproniakkal szemben a vezetést is megszerezte. Szünet után előbb Tóth Mihály egyenlített, majd az első kék-fehér találatot megelőzően óriásit hibázó Horváth Róbert a 69. percben a pokolból a mennybe ment, befejelte a győztes gólt.

A Borsodi Liga állása és mesterlövészei/sport/magyarfoci/20021004aborsodi.html

A találkozó után a futballista így emlékezett vissza a történtekre: "Nagyon furcsa érzések kavarogtak bennem, annak ellenére, hogy összességében a csapattal együtt jól jöttem ki a meccsből. A hibára nagyon nehéz bármit is mondanom, több lehetőség közül is választhattam, a legrosszabb döntést hoztam, ráadásul még a labdát is rosszul találtam el. A társaim ezt követően próbáltak vigasztalni, átsegíteni a hiba okozta nehézségeken, és ez csak később derült ki, milyen sokat jelentett nekem. A szünetben szó sem esett a nyolcadik perc történéseiről, és a társak továbbra is bíztattak. A fejesgólom után hihetetlen nagy feszültségtől szabadultam meg, nagyon örültem neki az előzmények után. A lefújást követően azonban valahogy nem tudtam annyira önfeledten örülni és ünnepelni, mint a többiek. Szerintem kell még egy kis idő míg megemésztem a történteket" - mondta a soproni futbalista.

Botár László