Vágólapra másolva!
Gellei Imre a szombati svédországi, illetve az október 12-ei San Marino elleni hazai eb-selejtezőre készülő labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya megkülönböztetett figyelemmel követte a hét végén az NB I mérkőzéseit és a külföldi bajnokságokban érdekelt magyar játékosok szereplését.

"A legfontosabb, hogy sehonnan nem kaptam hírt súlyos sérülésről, bár biztosan akadnak majd kisebb-nagyobb problémák" - mondta a keret hétfőre meghirdetett találkozója előtt a szakember. "Nagy örömet okozott, hogy a meghívott ferencvárosi csatárok igen gólerősnek bizonyultak, hiszen Tököli kettő, Gera pedig egy gólt szerzett a vasárnapi bajnokin. Ez mindenképpen bíztató. Az viszont nem jó hír, hogy szombaton Lőw Zsoltot már alig félóra után lecserélte edzője, a válogatott szempontjából hasznosabb lett volna, ha végigjátssza a mérkőzést a Cottbusban."

Gellei hozzátette: telefonon beszélt együttese első számú kapusával, a Herthában szereplő Király Gáborral, aki biztosította arról, hogy számára nem okozott problémát egymeccses eltiltása, bár természetesen jobban szeretett volna védeni szombaton a Nürnberg elleni Bundesliga összecsapáson.

Gellei elégedett...http://forum.origo.hu/forum?act=show&fid=29879

Az Eb-selejtezőre készülő húszfős keret tagjainak többsége hétfőn 14 órakor találkozik a Puskás Ferenc-stadion toronyépületében, majd a csütörtöki elutazásig a tatai edzőtáborban készül a stockholmi találkozóra.