Vágólapra másolva!
Csütörtökön három labdarúgócsapatunk is érdekelt lesz az UEFA-kupa első fordulójában. Továbbjutási esélye igazából csupán a Ferencvárosnak lehet, a zöldek négygólos előnnyel utaznak Izmitbe. Az Újpest és a Zalaegerszeg azonban komoly hátránya ellenére is szeretne győzelemmel búcsúzni a szurkolóktól.
SMS-tudósítás az UEFA-magyarokról
Nincs internet-, tévé- vagy rádióközelben? Kiváncsi, biztos hazai sikere után Törökországban továbbjut-e a Fradi, méretes idegenbeli zakója ellenére tisztességgel búcsúzik, netán meglepetést okoz-e az Újpest és a ZTE az UEFA-kupában? Küldjön nekünk egy SMS-t, és mi mindenről tudósítjuk! Részletek>>>


Az indoklás szerint a zalai centernek ez volt pályafutása első piros lapja, ezért hozták az enyhébb szankciót, ugyanakkor a ferencvárosiak nehezen veszik tudomásul, hogy ez, az ugyancsak karrierje első kiállítását elszenvedő Szűcs Lajosra nem vonatkozott és két meccsről eltiltották a kapust. Garami József, az FTC szakmai igazgatója azonban nem hagyta sokat morfondírozni játékosait az eseten, ellenben teljes koncentrációt kért a futballistáktól a Kocaelispor elleni 90 percre. A rutinos szakvezető röpke faggatózásunkra például ekképp nyilatkozott a ferihegyi indulás előtt:

Tökölit dicsérik a törökök/sport/magyarfoci/20020920tokolit.html

"Örülök annak, hogy komoly előnnyel utazhatunk a törökországi visszavágóra, ám semmiképpen sem számíthatunk kedélyes kirándulásra. Kíváncsian várom, miként viselkednek játékosaink a várhatóan nagyszámú és fanatikus török szurkolótábor előtt. Lényegesen jobb hozzáállást várok a csapattól, mint amit, hasonló előny birtokában a ciprusi visszavágón tanúsítottak, amikor is, öt sárga lapot is összeszedtek Tököliék. A négygólos előny elég kell, hogy legyen a továbbjutásunkhoz, ám a Kocaelsiporról az Üllői úti második félidő alapján tudhatjuk, hogy nem rossz csapat, s ennek megfelelően kell az első perctől az utolsóig koncentrálnia mindenkinek. Az összeállításban egy helyen tervezek változtatást, az utóbbi hetekben kissé visszaesett Leandro helyett Szili kezd Törökországban."

A Ferencváros várható kezdőcsapata: Szűcs - Vukmir, Dragóner, Gyepes - Kriston, Lipcsei, Kapic, Szkukalek - Szili - Gera, Tököli.