Vágólapra másolva!
SMS-ben a Bajnokok Ligájáról
Ön akkor is rögtön megtudhatja a meccsek eredményeit, ha se internet, se tévé, se rádió nincs a közelben. Csupán egy SMS-t kell küldenie nekünk, és mi mindenről informáljuk!

Részletek>>>



Az Ágyúsok tovább folytatták meggyőző szereplésüket, és harmadik meccsüket is győzelemmel, kapott gól nélkül abszolválták, még ha ezúttal nem is nyújtottak olyan kiemelkedő teljesítményt, mint egy hete a PSV otthonában. Pedig az Auxerre együttese sérülésektől megtizedelve fogadta az angolokat, a hazaiaknál a sérült Cissé és Mathis is hiányzott, ám ennek ellenére egy félidőn keresztül tartani tudták a vendégeket.

PSV - Dortmund 1-3

Auxerre - Arsenal 0-1



A másik találkozón Eindhovenben tulajdonképpen a második hely volt a tét, és a találkozó pikantériáját külön emelte, hogy egy holland és egy német együttes csapott össze, a két nemzet ugyanis örök riválisnak számít a futballpályán.

Csoportállások/sport/focivilag/bl/20020917csoportallasok.htmlProgram, eredmények/sport/focivilag/bl/20020829abajnokok.htmlSMS-ben a meccsekről/sport/focivilag/bl/20020913smstudositas.htmlKi lesz a BL-győztes?http://forum.origo.hu/forum/forum?act=show&fid=47637

A PSV az elmúlt három évben kétszer találkozott germán együttessel az európai kupákban, és mindkétszer botrány lett a dologból: 1999-ben a Bayern München elleni BL-meccsen kis híján tömegverekedés tört ki a pályán egy durva belépő nyomán, egy évvel később pedig az eindhoveni drukkerek beözönlöttek a pályára, miután a kaiserslauterni Mario Basler gólja után provokálta őket. Most azonban elmaradt a skandalum, ehelyett egy sima vendéggyőzelem született - legalábbis az eredmény ezt mutatja.

A dortmundiak azonban nagyon sokat köszönhettek kapusuknak, Jens Lehmannak, aki több bravúros védést is bemutatva tartotta a lelket az együttesben, amikor a hollandok nagyon beleerősítettek. A találkozót így végül az döntötte el, hogy a BVB sokkal jobban használta ki a helyzeteit.