Vágólapra másolva!
SMS-ben a Bajnokok Ligájáról
Ön akkor is rögtön megtudhatja a meccsek eredményeit, ha se internet, se tévé, se rádió nincs a közelben. Csupán egy SMS-t kell küldenie nekünk, és mi mindenről informáljuk!

Részletek>>>



A londoniakat egyelőre a kettős megterhelés sem fárasztotta ki túlságosan, a múlt héten egyaránt négy gólt rúgtak a PSV Eindhovennek és a Leedsnek is, ráadásul idegenben. Arsene Wenger csapatára most is egy idegenbeli találkozó vár, bár a franciaországi meccs az Arsenal jó néhány futballistájára, na meg a tréner számára egyet jelent a hazatéréssel.

A sérült Martin Keown helyén például a védelemben minden bizonnyal a gall Pascal Cygan szerepel majd, és a kezdő tizenegyben szerepelhet még Wiltord, Vieira és Henry is.

Az Achilles-ín sérülést szenvedett Dennis Bergkamp is hiányozni fog, de mivel Nwankwo Kanu pótolja majd, minőségromlásról nem nagyon beszélhetünk. A másik oldalon az Auxerre-ben éppen az a Djibril Cissé sérült, akit sokan Henry méltó utódjának kiáltottak ki, de rajta kívül biztosan nem játszhat Lionel Mathis sem, sőt, Olivier Kapo és Jean-Alain Boumsong is sérüléssel bajlódik, aminek következtében még maga Guy Roux sem nagyon bízik a győzelemben.

Csoportállások/sport/focivilag/bl/20020917csoportallasok.htmlMenetrend, eredmények/sport/focivilag/bl/20020829abajnokok.htmlKi lesz a BL-győztes?http://forum.origo.hu/forum?act=show&fid=7183

Az Arsenal egy győzelemmel karnyújtásnyira kerülhet a továbbjutáshoz, a PSV Eindhovennek viszont mindenképpen nyernie kell ahhoz, hogy ne távolodjon el teljesen a legjobb 16 kerüléstől.

A hollandok ebben az idényben még nem rúgtak gólt a BL-ben, így Guus Hiddink újabb csatárduót próbálhat ki: a holland góllövőlista első helyén álló Mateja Kezsman partnere ezúttal nem Jan Vennegoor of Hesselink vagy Arnold Bruggink, hanem a fiatal brazil Leandro lesz.

Az eindhoveniek szándékait jól jelzi, hogy a várható kezdő tizenegyben a két ék mellett két villámszélső, Dennis Rommedahl és Arjen Robben is helyet kapott, a védelemből azonban nagyon hiányozni fog az Arsenal ellen megsérült Kevin Hofland. A Borussia Dortmund minden bizonnyal kontrákra játszik majd, igyekezve kihasználni a brazil Éwerthon gyorsaságát, és szükség esetén a sérüléséből felépülőben lévő Marcio Amoroso is beszállhat, őt azonban Sammer mester egyelőre a kispadon tartalékolja.