Vágólapra másolva!
Egyelőre nem kapta meg a teljes vételárat a Manchester United labdarúgócsapata Jaap Stamért. A holland védő tizenhárom hónapja szerződött az olasz Lazióhoz, ám a szerződésben rögzített 16,5 millió fontnak csak töredéke érkezett meg az Old Traffordra.

Hétfőn még arról számolt be a brit sajtó, hogy a Manchester United labdarúgócsapata 32,3 millió font adó előtti nyereséget könyvelhetett el a júliussal zárult üzleti évben. Egy nappal később azonban már arról szóltak a hírek, hogy az olasz Lazio együttese nem fizette még ki a holland Jaap Stamért kínált összeget, amelyet viszont a MU Rio Ferdinand megszerzésének részletfizetésére fordított volna.

Felével nőtt a Manchester United profitja/uzletinegyed/hirek/vilaggazdasag/20020930amanchester.html

A hírek szerint az olasz együttes, amelynek az elmúlt tizenkét hónapban komoly financiális nehézségei adódtak, még 12 millió fonttal tartozik, s nagy kérdés, mikor hajlandó fizetni. A MU egyébként szintén nem egyenlítette még ki a Leedsszel szembeni tartozását: a megegyezés szerint a Rio Ferdinandért kínált 33 milliós vételár második részletét, 14,3 millió fontot jövő nyárig rendeznek.