Vágólapra másolva!
Bár még egyetlen percet sem játszott a Real Madrid labdarúgócsapatában, mégis "öngólt" lőtt Ronaldo. A brazil csatár internetes oldalán ugyanis a Neptun-kút előtt pózol, márpedig ez a városi rivális Atlético szurkolóinak kedvenc gyülekezőhelye.

"Ez nem lehet igaz!" - olvasható a Marca című lapban, majd az újság azt tanácsolja a sztárnak: "Ronaldo, ne igyál abból a vízből".

Az Atlético Madrid drukkerei általában a Neptun-kútnál ünneplik meg kedvenceik sikereit, míg a Real-hívők törzshelye a Cibeles-kút. A két műemlék mindössze 200 méterre található egymástól, mégis képletesen egy világ választja el őket, hiszen a szurkolók rivalizálása még nagyobb, mint a Real-Barcelona ellentét.

Ronaldo passzív szexszel hangol a meccsekre/sport/focivilag/20020924ronaldo.htmlJól fogy a Ronaldo-mez/sport/focivilag/20020903jolfogy.html

"Ronaldo egyszerűen ahhoz a kúthoz állt, amelyik csapatban tudat alatt játszani szeretne" - jegyezte meg az esetről kárörvendően Jesus Gil, az Atlético elnöke.

A vb-gólkirály sérülés miatt egyre késő bemutatkozása a BL-győztes Realban nem tesz jót a hírnevének. A spanyol lapokban mind több élcelődés jelenik meg arról, hogy mikor lép végre pályára. A francia Canal Plus is viccet csinált az ügyből, a tv-csatorna torreádorként mutatta be a sztárt, aki körülnéz az arénában, és így szól: "Milyen gyönyörű pálya! De hol vannak a szögletzászlók?"