Vágólapra másolva!
Legjobb csapatával érkezik szerdán a kora délutáni órákban a győri visszavágóra a Dinamo Zagreb csapata, a ZTE UEFA-kupa ellenfele. A zágrábiak trénere, Miroslav Blazevic a 6-0-s Dinamo-sikert hozó első meccs ellenére óva inti tanítványait az elbizakodottságtól.
SMS-tudósítás az UEFA-magyarokról
Nincs internet-, tévé- vagy rádióközelben? Kiváncsi, biztos hazai sikere után Törökországban továbbjut-e a Fradi, méretes idegenbeli zakója ellenére tisztességgel búcsúzik, netán meglepetést okoz-e az Újpest és a ZTE az UEFA-kupában? Küldjön nekünk egy SMS-t, és mi mindenről tudósítjuk! Részletek>>>


A tréner a sztorihoz annyi kiegészítést fűzött, hogy bár nem babonás, óvatosságból mégsem pihentet senkit csütörtök este, csak a még mindig sérüléssel bajlódó Kranjcar és Smoje hiányzik csapatából.

A Dinamo kerete mindennek ismeretében így alakul:
kapusok: Butina, Turina,
védők: Sedloski, Drpic, Cesar, Polovanec, Bosnjak,
középpályások: Mikic, Maric, Mujcin, Krznar, Juric, Agic, Cutura,
csatárok: Olic, Balaban, Petrovic, Mitu.

Hogyan tovább ZTE?http://forum.origo.hu/forum?act=show&fid=40343

"A középhátvéd posztján Drpic játszik majd, Balaban már a kezdőcsapatban lehet, bár még mindig ingadozó formában játszik" - mondta Blazevic, aki a távoli lövésekre képes Polovanecet tartja a legmegbízhatóbb emberének.

A zágrábiak szerda reggel autóbusszal indulnak útnak, és a kora délutáni órákra tervezik érkezésüket győri szálláshelyükre, a Konferencia szállóba. A horvát fővárosban eddig ezer jegy talált gazdára elővételben, de a klub vezetői állítják, hogy 1500-2000 szurkolójuk kíséri el kedvenceiket Magyarországra.