Vágólapra másolva!

Szeptember 17-én kezdődik a BL első csoportköre, és az [origo] nemcsak a weben, hanem SMS-ben is tudósít minden egyes fordulóról.

Hívószó: BL
Önnek csupán ezt a két betűt kell SMS-ben elküldenie.

Telefonszám: 06 90 633-036
Az SMS díja 240 Ft+áfa

Az SMS-t még a forduló kezdete előtt küldje el, nehogy lemaradjon valamiről! A legbiztosabb, ha csütörtök és hétfő között küldi el.

Ön 6 SMS-t kap két nap alatt (hármat kedden, hármat szerdán este), benne a forduló meccseinek végeredményeivel és a csoportok állásaival.

Az előfizetés megújítása

Az első BL-kör menetrendje/sport/focivilag/bl/20020829abajnokok.html

Mindkét szolgáltatás esetében a tudósítás végeztével küldünk önnek egy figyelmeztető SMS-t, melyben felhívjuk rá figyelmét, hogy az előfizetése lejárt. Ha ön ekkor újra elküldi a hívószót a hozzá tartozó telefonszámra, akkor tudósítani fogjuk önt a következő fordulóról.

Természetesen nem kizárólag azonnal lehet megújítani az előfizetést: ön megteheti, hogy csak az újabb forduló előtt jelentkezik be újra.

A szolgáltatás lemondása

Ha valamilyen okból nem kívánja megvárni, amíg véget ér a tudósítás, és már előtte szeretné lemondani a szolgáltatást, egy újabb emelt díjas SMS küldésével megteheti. Első szóként a lemondani kívánt szolgáltatás hívószavának kell szerepelnie, másodikként pedig a "nem" vagy "stop" vagy "no" szavaknak. (pl. BL STOP, BL NEM vagy BL NO. A kis- és nagybetűk nem számítanak.)

A szolgáltatást csak Westel-, Pannon Praktikum vagy Bee előfizetéssel, illetve Pannon-előfizetők esetében EDSZ keret terhére vagy egy feltöltőkártya segítségével lehet igénybe venni.

Ügyfélszolgálat
E-mail: ugyfelszolgalat@voxline.hu
Telefonszám 471-9999