Vágólapra másolva!
Az érintett felekkel közösen újragondolja a stadionrekonstrukciós programot a Gyermek-, Ifjúsági és Sportminisztérium - jelentette be Jánosi György, a tárca vezetője csütörtöki sajtótájékoztatóján.

"A végrehajtás ellehetetlenült, mivel korábban jelentős források merültek ki. A szűkös anyagiak miatt a tervezett 38 stadionban legfeljebb apró csinosításokra, szépítésekre kerülhet sor. Éppen ezért a meglévő pénzt koncentrálni szeretnénk, és akkor kevesebb létesítményben tényleg teljes átalakítást tudnánk végrehajtani" - mondta a miniszter.

Jánosi reméli, hogy a Magyar Labdarúgó Szövetséggel és a Ligával, valamint az önkormányzatokkal legkésőbb október végéig meg tudnak állapodni, és akkor még a költségvetési törvény beterjesztése előtt lezárhatják a vitát.

A sajtótájékoztatón bejelentették, hogy a minisztérium elküldte az Országos Rendőr-főkapitányságnak az ismeretlen tettes elleni feljelentést különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés és hanyag kezelés bűncselekményének alapos gyanúja miatt. Az ezzel kapcsolatos s a tárca korábbi tevékenységére vonatkozó részleteket már a múlt heti sajtótájékoztatón ismertették.