Vágólapra másolva!
Tarsoly Csaba, a Győri ETO FC tulajdonosa tanulmányi ösztöndíjat biztosít Bakács Zoltánnak, aki a brutális móri mészárlás alkalmával elveszítette a szüleit. A tizenkét esztendős fiút felnőtté válásáig segíti a zöld-fehér klub.

Méltán zúgott a taps a Győri ETO - Debrecen első osztályú labdarúgó-mérkőzés előtt, amikor az emberségből jelesre vizsgázott Tarsoly Csaba, a győri klub tulajdonosa kézen fogva vezette a pályára a kezdőrúgást elvégző 12 éves fiatalembert, Bakács Zoltánt. A súri kissrác a móri mészárlás alkalmával veszítette el a szüleit és az ETO vállalta: gondoskodik róla, segít a felnevelésében.

Vallomást tett az egyik móri gyanúsított/itthon/20020829vallomast.html

A "Zolika" felirattal zöld-fehér mezben pályára lépő legénykét 18 éves koráig tanulmányi ösztöndíjjal segítik a zöld-fehérek. Bakács Zoltán a súri iskolai csapatban csatárként rúgja a labdát, hobbija a futball (az ETO nemrégiben jótékonysági mérkőzésen is pályára lépett a községben). A játékosok közül a ferencvárosi Gera Zoltán, valamint a Real Madrid új szerzeménye, a brazil világbajnok, Ronaldo a példaképei. Kedvenc tantárgyai a matematika és a testnevelés.

Papp Győző