Vágólapra másolva!
A Borsodi Liga hatodik fordulójának záró mérkőzésén a Zalaegerszeg idegenben 2-0-ra nyert az Újpest ellen.

Újpest - Zalaegerszeg 0-2 (0-2)
Megyeri út, 2500 néző
vezette: Juhos
Újpest: Vlaszák - Tamási (Szélesi 54.), Léránt, Juhár - Simek, Farkas, Kunzo, Móri (Tokody 39.) - Rósa H. (Poljakovic 56.) - Horváth, Kovács.
Zalaegerszeg:Ilic - Kocsárdi, Csóka, Urbán, Szamosi - Babati (Faragó 91.), Molnár, Ljubojevic, Vincze (Balog 87.) - Kenesei, Egressy (Koplárovics 90.)
gól: Babati (3.), Kenesei (29.)
sárga lap: Tokody (41.), Kunzo (51.), Poljakovic (69.), illetve Csóka (43.), Szamosi (62.), Vincze (77.)

3. perc: Vincze szöktette a bal oldalon Egressyt, aki egyből a középen érkező Babatihoz passzolt. A jobbszélső tizenegy méterről, laposan a bal sarokba vágta a labdát (0-1).

4. perc: Farkas cselezgetett a tizenhatos előterében, majd hirtelen kapura bombázott. A meglepett Ilic helyett a jobb oldali kapufa mentett.

8. perc: Keneseit ugratták ki tökéletes ütemben, aki óriási helyzetben a bal kapufát találta el.

13. perc: ismét Farkas próbálkozott, huszonkét méterről a bal felső sarkot vette célba, lövése centikkel szállt a kapu fölé.

29. perc: Kenesei végezhette el a vendégek szögletét a bal oldalról. A hazai védők mentése után a labda visszapattant hozzá, majd befelé cselezett, lövőhelyzetbe került, és tizenkét méteres bombája a felső léc alá vágódott (0-2).

64. perc: Kenesei tizennyolc méterről a keresztlécet találta el.

68. perc: Simek jobb szélről pontosan ívelt középre, de az üresen álló Tokody fejese a felső lécen csattant.

A Borsodi Liga állása és mesterlövészei/sport/magyarfoci/20020831aborsodi.htmlMenetrend, eredmények/sport/magyarfoci/20020719aborsodi.html

Magyar szinten élvezetes és jó mérkőzést játszott a két csapat. A ZTE megérdemelten viheti haza a három bajnoki pontot, mivel jobban és taktikusabban futballozott fővárosi ellenfelénél.