Vágólapra másolva!
Feszült légkörű szurkolói ankétot tartott szerdán este a Sopron NB I-es futballcsapata. A klub bemutatta az új játékosokat, őket vastaps fogadta, miként a terveket is. A vezetés szerint ugyanis a jelenlegi játékoskeret alkalmas a legjobb hat közé kerülés kiharcolására.
Átigazolási körkép a Borsodi Liga csapatairól/sport/magyarfoci/20020725atigazolasi.html

Bognár György is jó benyomást tett a szurkolókra, aki azt fejtegette, hogy a célirányos igazolásokkal, a korábbinál támadóbb szellemben futballozva igenis elérhető a legjobb hat közé, azaz a felsőházba kerülés. A hangulat akkor lett igazán parázs, amikor a stadionrekonstrukcióra terelődött a szó. Voltak szurkolók, akik bírálták az önkormányzatot, mondván: jó ideje már csak hitegetik a szurkolókat, elhúzzák előttük a mézesmadzagot, úgyhogy nem volt könnyű helyzetben dr. Payer Erzsébet, a sportért felelős alpolgármester asszony. Persze akadtak olyan drukkerek is, akik azt mondták, mindegy, milyen pályán játszanak a fiúk, csak nyerjenek.

Bár az illetékesek nem tudtak megnyugtató választ adni a stadionépítés kezdési időpontjára, az ankét végén újra a futballszakmai kérdések kerültek előtérbe.

Botár László