Vágólapra másolva!
Két szék között a pad alá, lehetne Fehér Miklós mottója. A magyar labdarúgó-válogatott csatára egyelőre rendelkezik is csapattal is, meg nem is. Ami viszont nagyobb baj: a Portóval már, a Benficával még nem edzhet, így egyelőre csak reménykedik, hogy augusztus elsejével megoldódnak a gondjai.

Azt nem lehet állítani, hogy Fehér Miklós nem felkapott szereplője a portugál sajtónak, hiszen nem telik el olyan hét, hogy ne írnának az egykori győri támadóról. Kedden olyan "jó napja" volt, hogy mind a Jornal de Noticias, mind az O'Jogo megszólaltatta, sőt a sportnapilap címlapján is az ő esete virított.

Fehér az elmúlt fél évben a Porto tartalékjaival edzett, s mire végre szerződtette volna a Benfica, kiderült, a portói együttes lelépti díjat kér érte, nem is keveset. Fehér egyelőre nem edzhet egyik csapattal sem, várja sorsa jobbra fordulását. Mivel szerződése július 31-ig a Portóhoz köti, abban reménykedik, augusztus elsejével végre bemutatkozhat a Fény Stadionjában is.

Lehet-e magyar focistából világsztár?http://forum.origo.hu/forum/forumServlet?act=show&fid=26844

"Boldogtalan vagyok, az okokat mindenki ismeri. Bevallom, nagyon aggaszt, hogy nem játszhatom. Nem telik el úgy nap, hogy ne gondolnék arra a pillanatra, amikor végre bemutatkozhatom az Estadio Luz közönségének. Egyetlen dolgot tudok mondani, keményen edzem jelenleg is, hogy mire megérkezem Lisszabonba jó formában legyek. Mindent elkövetek, hogy visszaszerezzük a bajnoki címet" - mondta a Jornal de Noticiasnak.

Az O'Jogóban mindezt megerősítette, hozzátéve, alig várja már az augusztus elsejét, amikor végre "szabaddá" válhat, s bekapcsolódhat a közös munkába.