Vágólapra másolva!
A világbajnokság befejeztével több labdarúgó iránt is nagy kereslet mutatkozott a piacon, ezek közé tartozott az olasz válogatott középső védője, Alessandro Nesta is, akit jelenleg posztja egyik legjobbjának tartanak a világon. A sok tapogatózás ellenére Sergio Cragnotti, a Lazio elnöke szinte biztos abban, a klasszis nem szerződik el a klubtól.

Hatalmas érdeklődés mutatkozott Alessandro Nesta iránt az elmúlt hónapokban, a zuhanyhíradó szerint az Inter, a Juventus, a Real Madrid és a Manchester United is komolyan fontolgatta, megszerzi a válogatott védőt. Ennek tükrében érdekes nyilatkozatot tett Sergio Cranotti, a Lazi elnöke, aki szerint egyetlen komoly ajánlat sem érkezett.

"Nem kaptunk valós ajánlatot. Sokat beszélnek Nesta lehetséges jövőjéről, röpködnek a klubnevek, de azt hiszem, ezek a pletykák azért kaptak lábra, hogy lejjebb nyomják az árat. Nem fog sikerülni!" - jelentette ki az elnök, aki korábban úgy nyilatkozott, hajlandó megválni egyik legjobbjától, de ennek nagy ára lesz.

Radikálisan oldják meg az olasz légióskérdést/sport/focivilag/20020718radikalisan.htmlPénz nélküli játékosmozgás a Serie A-ban/sport/focivilag/20020710penz.htmlKi a legjobb focista?http://forum.origo.hu/forum/forumServlet?act=show&fid=36550

"Gondoljanak bele: ha a Manchester 47 millió eurót fizetett Rio Ferdinandért, akkor mi mennyit kérhetnénk Nestáért, aki sokkal jobb futballista? Azt hiszem, hacsak nem történik valami szenzációs fordulat, Alessandro jövőre is a mi játékosunk, csapatkapitányunk lesz" - mondta az elnök.

"Lazio-játékos vagyok, így az edzéseket is Rómában végzem. Valószínűleg maradok a következő szezonra is, s egyáltalán nem bánom. Jelenleg a Lazio elsőbbséget élvez, nagyon boldog vagyok, hogy maradhatok" - mondta Nesta.

Pincési László