Vágólapra másolva!
Újabb két játékossal erősített a DVSC labdarúgócsapata. A Loki vezetői - ahogy azt ígérték - leigazolták egykori focistájukat, Dombi Tibort és szerződtettek egy román csatárt is.

Átigazolás szempontjából mozgalmas napot tudhatnak maguk mögött a DVSC vezetői. A klub hosszas huzavona után végre leszerződtette Dombi Tibort.

A holland Utrecht csapatától hazatért többszörös válogatott négy évre írt alá. Elnyerte a szakmai stáb tetszését a román Marius Sumidica is. A Rapid Bukarest támadója - aki korábban Portugáliában is szerepelt - két évre kötelezte el magát.

Ezzel azonban még nincs vége: három nigériai labdarúgó érkezett a cívisvárosba, akik edzéseken és előkészületi meccseken győzhetik meg Szentes Lázárt, hogy helyük van a gárdában. A Loki kapusposzton is szeretne erősíteni, jelenleg az együttessel készül az FC Zagreb hálóőre, Tomic, sorsáról később döntenek.

A Borsodi Liga menetrendje/sport/magyarfoci/20020719aborsodi.htmlKi nyeri a Borsodi Ligát?http://forum.origo.hu/forum/forumServlet?act=show&fid=28884

Sándor Tamásék szombaton villanyfényes edzőmérkőzésen lépnek pályára. A debreceniek 20 órától az Oláh Gábor utcai stadionban a román élvonalbeli Nagyvárad ellen mérhetik fel, hol is tartanak.

A bajnoki rajtot egyébként már nagyon várják a szurkolók, ezt bizonyítja, hogy eddig közel kétezer bérlet talált gazdára. Mivel a DVSC idegenben kezdi a pontvadászatot, a vezetők egy héttel meghosszabbították a bérletvásárlás időtartamát. Az egész évre szóló belépők a klub Oláh Gábor utcai székházában hétköznapokon 8 és 16 óra között vehetők meg.

Takács Tibor