Vágólapra másolva!
Hároméves szerződést kötött két labdarúgóval a Zalaegerszeg BL-selejtezőre készülő csapata. Kedden Vincze Ottó és Darko Ljuboljevic is elkötelezte magát a zalaiakhoz, míg szerdán megérkezik a várva várt kapus, Szasa Ilic is.

Hároméves szerződést kötött az e.on-ZTE-vel Vincze Ottó. A volt válogatott középpályás kedden állapodott meg a zalaegerszegi vezetőkkel, így gőzerővel készülhet a szombati, Újpest elleni Szuperkupa-döntőre. Bozsik Péter szakvezető szerint Vincze a Cottbusnál később kezdett el alapozni, ezért van mit behoznia.

Ugyancsak három évre írt alá a jugoszláv védekező középpályás, Darko Ljuboljevic. Lang József klubelnök elmondása alapján Szamosi Tamással is pont ennyi időre kívánnak szerződni, ugyanis a válogatott védő eddig kölcsönben volt bajnokcsapatnál. Szerdán megérkezik Szasa Ilic is Charltonból, aki szóban már elfogadta a Zete feltételeit és most kézjegyével is ellátja a megállapodást. Remek képességű kapusról van szó, akiről Dejan Savicevic, a plávik szövetségi kapitánya sem veszi le szemét.

Egyre kellemetlenebb helyzetbe kerül viszont Waltner Róbert. Először úgy volt, hogy hétfő, majd kedd estig jelentkezik a kékek elöljáróinál, hogy marad vagy sem. Nem tette még meg és a hírek szerint a Bocánál sem kell. Közeledik 20-a, az átigazolási határidő és csütörtök, amikor végleges keretet szeretnének hirdetni Zalaegerszegen. Ha ma sem toppan be a gólerős támadó, akkor könnyen elképzelhető, hogy kimarad a BL-selejtezőkre készülő keretből.

Zsámár Roland