Vágólapra másolva!

A jelenlegi kiírás alapján a BL első körének 32 csapata a második fordulóban szintén csoporttalálkozókat vív. A módosítás szerint azonban az első kör után már kieséses rendszerben, a nyolcaddöntőkkel folytatódnak a küzdelmek.

Fizetési sapkát húznának a labdarúgókra/sport/focivilag/20020516fizetesi.htmlKi lesz a BL-győztes?http://forum.origo.hu/forum/forumServlet?act=show&fid=7183

"Nagyon meglepett bennünket a döntés. Ez a határozat elfogadhatatlan, mert ellentmond annak az állásfoglalásnak, amelyet az UEFA végrehajtó bizottsága hozott 2001 decemberében a mostani forma megtartásáról" - hangsúlyozta a G-14 néven ismert csoport szóvivője. A kontinens élcsapatait tömörítő G-14 tagjai: Liverpool, Manchester United, Marseille, Paris SG, Milan, Inter, Juventus, Bayern München, Borussia Dortmund, Ajax, PSV Eindhoven, Barcelona, Real Madrid, Porto.

A csoport csalódottságát és rosszallását kifejezendő várhatóan az augusztus 3-i, madridi bizottsági ülésen, majd a soron következő, augusztus 30-i, monacói gyűlésen is megvitatja a dolgot. Az UEFA-hoz frissiben eljuttatott panaszban már most megemlítették, hogy a BL megmentése érdekében arányosan csökkentsék a válogatott mérkőzések számát is.