Vágólapra másolva!
Hároméves szerződést kötött a Ferencváros labdarúgócsapata Bogdan Andonéval. A 27 éves, 179 cm magas, 70 kg testsúlyú labdarúgó a Steaua helyett választotta a zöld-fehér csapatot.

A román játékos pénteken sikeres orvosi vizsgálaton vett részt, majd két edzőmérkőzésen is pályára lépett a Ferencváros színeiben. A háromszoros válogatott labdarúgó bemutatkozása remekül sikerült, a Kecskemét elleni találkozón csereként három gólt szerzett. A 27 éves támadó korábban bajnoki címet nyert a Rapid Bucuresti csapatával, szerepelt a Sportul Studentesc, az FC Brasov, a Farul Constanta együttesében, a legutóbbi idényben pedig a román bajnokság ötödik helyezettjénél, az Otelul Galatinál játszott.

A nyáron zárult bajnokságban Andone hat gólt szerzett, és adott nyolc gólpasszt, így nem meglepő, hogy a játékost hazájában szerette volna szerződtetni a Steaua és a Dinamo Bucuresti is. Andone 2005. június 30-ig szóló szerződést írt alá a Ferencvárossal.

Pinte Görögországba tart/sport/magyarfoci/20020703pinte.htmlTököli aláírt a Ferencvároshoz/sport/magyarfoci/20020701tokoli.htmlLeandro a Ferencvárosba szerződött/sport/magyarfoci/20020624leandro.htmlHrutka maradna, a Ferencváros mégis eladná/sport/magyarfoci/20020623hrutka.htmlHajrá Fradihttp://forum.origo.hu/forum/forumServlet?act=show&fid=26900

A 27 éves, 179 cm magas, 70 kg testsúlyú labdarúgó megjárta a korosztályos válogatottakat, a felnőtt nemzeti csapatban háromszor kapott lehetőséget. "Voltak ajánlataim, méghozzá nagyon megtisztelők, hiszen a Steaua Bucuresti és a Dinamo Bucuresti képviselői is bejelentkeztek értem. Sokat gondolkoztam, hogy melyik csapatot válasszam, amikor némi meglepetésre jött a Ferencváros. Egy hete csak egy pár órás tárgyalásra érkeztem Budapestre, de aztán a vezetőkkel folytatott megbeszéléseket követően úgy döntöttem, hogy Magyarországon folytatom a pályafutásomat" - nyilatkozta Andone.