Vágólapra másolva!
A brazil szurkolók még szambáznak a nagyvárosok utcáin, a játékosok pedig igyekeznek a hátralévő kevés időben kipihenni a vb fáradalmait, Ronaldo azonban a világbajnoki trófea megszerzése után néhány nappal már új célját fogalmazta meg: a gólkirály szeretne részt venni az athéni olimpián és természetesen ötkarikás aranyéremmel bővíteni trófeakollekcióját. Ezt már kopaszon teheti meg, ugyanis fia megijedt új frizurájától, ezért ismét fodrászhoz megy a fenomén.
Fotó: EPA
Ronaldótól saját fia is megijedt
Fotó: EPA


Bár az olimpia labdarúgótornáján 23 év alatti futballisták szerepelhetnek, a szabályzat megengedi három túlkoros focista nevezését is. Ronaldo saját bevallása szerint szívesen lenne az idősebb játékosok egyike: "Nagyon szeretnék olimpiai résztvevő lenni, a következő céljaim egyike Athén."

A sztárfutballistának valószínűleg további tervei is vannak, hiszen a 2006-os világbajnokságon még csupán 29 esztendős lesz, és csupán egyetlen gólt kell szereznie ahhoz, hogy megelőzze a vb-k történetében eddig legeredményesebb brazilt, a 13 találatot jegyző Pelét.

A nap játékosa: Ronaldo (Brazília)20020626anap.htmlinter.ithttp://www.inter.it/

Nem ennek érdekében, de Ronaldo megszabadul különös frizurájától, és ismét kopaszra nyíratja fejét. "Tetszett neki a csak elöl meghagyott haj, de a fia, a kétéves Ronald egy hónapos távollét után megijedt tőle, és csak nehezen ismerte meg" - indokolta a döntést a vb-gólkirály édesanyja.

A 25 éves csillag családjával hamarosan szabadságra megy Hawaiira, majd rövid riói tartózkodás után tér vissza Olaszországba az Internazionaléhoz.

Pircs Anikó