Vágólapra másolva!
Az amerikai popsztárt, Michael Jacksont tiszteletbeli elnökévé választotta egy harmadosztályú angol futballcsapat, az Exeter City - jelentette be a napokban a klub társelnöke, a parafenomén Uri Geller.

Jackson - aki nem éppen futballszeretetéről ismert - az elmúlt hónapban jótékonysági körútján találkozott a futballcsapattal. "Amikor megkérdeztem Michaelt, mit tud a futballról: azt válaszolta, abszolút semmit, de imádom Exeter Cityt" - mondta az elsősorban kanálhajlítgatásáról híressé vált Geller.

Az énekes látogatását szurkolók ezrei kísérték, amelyen ezúttal új oldaláról mutatkozott be. Mikrofont nem ragadott, ellenben jövőbeli csapata mezét felöltötte, s ezzel hatalmas elismerést váltott ki, mert - ahogyan Geller mondta - cselekedetével Exeter Cityt felrajzolta a nemzetközi futballtérképre.

Gyarapítsa CD-gyűjteményét Michael Jackson albumokkalhttp://www.fokuszonline.hu/cgi-bin/htmlos.cgi/23327.2.150933614567857872Exeter Cityhttp://www.exetercityfc.co.uk/

A popsztár a tiszteletbeli elnöki címe mellé döntési jogkört is kapott, állítólag szavazati joga lesz a jövőben a klubot érintő kulcskérdésekben, így a játékosok igazolásában is, de a vezetőtársak nem várják el tőle, hogy rendszeresen megjelenjen az üléseken. Jacksont természetesen ingyenes belépés illeti meg a gárda mérkőzéseire, s ha egy kis kiruccanásra vágyik a zenei világból, együtt is utazhat a futballistákkal.

Pircs Anikó