Vágólapra másolva!
A Tatabánya után a szombathelyi Haladás mentőangyala lehet Bíró Péter és cége, a Lombard, amely a hírek szerint komoly tőkével szállna be a vasi, immáron másodosztályú együttesbe.

"Ha az egyeztetések sikerrel zárulnak, akkor olyan stabil háttérrel működő klub alakulhat ki Szombathelyen, amelynek hatására a Haladás hosszútávon meghatározó tagjává válhat az élvonalnak" - nyilatkozta Szegner Zsolt, a Haladás ügyvezető igazgatója a nyugat.hu oldalán.

Az élvonalból kiesett Haladás együttese a tőkeerős tulajdonos érkeztével akár együtt is maradhat, hiszen az invesztálandó pénzösszeg fedezné a kiadásokat és megfelelő körülményeket. Ez azt jelentené, hogy a szombathelyi klub egy év után akár vissza is kerülhet a legjobbak közé.

A nyugat.hu úgy tudja, a befektető nem más, mint a tatabányai futballt is szponzoráló Lombard, amely zálogházak üzemeltetésével foglalkozik. A cég, Bíró Péter vezetésével megpróbálkozott a lehetetlennel, és a semmiből remek csapatot teremtett a bányászvárosban.

A kiesés óta azonban megromlott a kapcsolat a város vezetőivel, így nem elképzelhetetlen, hogy a cég új lehetőségek után néz. A Haladás vezetői néhány hete megtették ajánlatukat. A lap úgy tudja, a Lombard várhatóan a jövő héten jelentős pénzért jelentős üzletrészt vásárol magának a Haladás labdarúgócsapatát működtető gazdasági társaságban.

Ajánlat: