Vágólapra másolva!
Amikor Glázer Róbert vezetőedző Kispestről az Újpest együtteséhez szerződött, a két klub vezetői megállapodtak  abban, hogy a tréner elengedése fejében a kispestiek a lilák által felajánlott labdarúgók közül egy játékost ingyen  leigazolhatnak. A piros-feketék keretét azonban ez idáig még egyetlen exújpesti sem gyarapította.

"A szakvezetéssel konzultálva Pest Krisztiánt szemeltük ki magunknak az újpestiek által felajánlott labdarúgók közül, beszéltünk is vele, ő gondolkodási időt kért, ám a napokban Glázer Róbert, a lilák edzője közölte, mégis számít a középpályásra" - jelentette ki érdeklődésünkre Koncz László, KHFC egyik tulajdonosa.

"Megértettük az újpestiek érveit, ráadásul mi sem akarunk kapkodni az ügyben. Persze nekünk is szükségünk lenne megfelelő képességű játékosra, viszont a megállapodásunk olyan, hogy nem sürget bennünket az idő. Ráérünk a nyáron szerződtetni a lila-fehérek által megjelölt futballisták közül. Ezt azért is merem ilyen bátran kijelenteni, mert úgy tűnik, Détári Lajos irányításával kialakult a tavaszi együttesünk."

Bánki József