Vágólapra másolva!
Szombaton befejeződött a Vasas két hetes bükfürdő alapozása. Mostantól már a piros-kékeknél is inkább a játékon, a taktikai és technikai elemek begyakorlásán lesz a hangsúly, no meg azon, hogy az új vezetőedző, Kiss László megtalálja a bentmaradás kiharcolására leginkább alkalmas kezdőcsapatot.  

"Remekül sikerült a felkészülés" - kezdte Kiss. "A sáros talaj miatt nagypályán kevesebbet edzhettünk, ám a golfpályán minden lehetőség adott volt az tervezett munka elvégzésére."

- Alakul már az alapcsapata tavaszra?
- Áh, az még odébb van. Talán a ciprusi edzőtáborban, ahová február 8-án utazunk kilenc napra, sikerül összerázni az együttest, ám egy jó csatárra még feltétlenül szükségünk lenne.

- Szili távozása érzékenyen érintette?
- Tudott volna segíteni a Vasasnak, ám aki menni akar, azt el kell engedni.

- Úgy tűnik, az optimizmus a régi.
- Azzal nincs gond, ám sajnos néhányan továbbra is támadnak a sportágban.

- Konkrétan mivel?
- Egyszerűen lehülyéznek, mert elvállaltam a Vasas edzői posztját. Engem ne hülyézzen le senki, hiszen eddig ahová betettem a lábam, ott mindig rendet teremtettem. Ráadásul a legtöbb esetben mások hibáit kellett kijavítanom. A nevemet mocskolóknak üzenem, ha rajtam múlik, bentmarad a Vasas a Borsodi Ligában, s ezt a tüzet a játékosokba is átültetem.