Vágólapra másolva!
A metzi együttes nem nagyon remekel a francia bajnokságban, hiszen a legutóbbi forduló előtt kieső helyen állt, és a csapatnak leginkább a gólszerzéssel gyűlt meg a baja, hiszen 21 mérkőzésen mindössze kilenc gólra volt képes a gárda. A tegnapi játéknapon aztán nem kis meglepetésre idegenben gyűjtötte be a három pontot az együttes a Bastia ellen, és a csapat mindkét találatát Jager szerezte.

Jager 1978. május 25-én született Metzben, és a helyi klubban kezdte pályafutását. Nagy tehetségnek tartották, így már rendkívül fiatalon bemutatkozhatott a francia élvonalban: alig múlt tizennyolc éves, amikor 1996. október 12-én pályára lépett a Paris Saint-Germain ellen. Ebben a szezonban még további három meccsen szerepelt, és a rá következő idényben is négy találkozón vetették be. Ekkor azonban már megszerezte első gólját a legjobbak között: 1998. február 13-án a Strasbourg ellen az ő találatával diadalmaskodott a Metz.

Az 1998-99-es bajnokságban több lehetőséget kapott, szám szerint hét találkozón lépett pályára, ám ekkor már nem tudott betalálni. A következő szezonban nem a Metzben játszott, hiszen a klub kölcsönadta őt a második vonalban szereplő Louhans-Cuiseaux-nak, ahol Jager házi gólkirály lett, összesen tizenhárom alkalommal vette be az ellenfelek hálóját. Bár a klub kiesett a második osztályból, a Metz visszahívta őt. A legutóbbi bajnokság elején nem ő számított az első számú támadónak a klubnál, de a nyolcadik fordulóban a Sedan ellen csereként beállva győztes gólt ért el, és innentől kezdve több lehetőséget kapott. Az idényt végül hat találattal fejezte be, a jelenlegi pontvadászatban pedig öt gólnál tart, ráadásul a Metz utolsó tíz meccsén csak ő volt képes a gólszerzésre.