Vágólapra másolva!
Az FTC hivatalos honlapján több ezer szurkoló válaszolt arra a kérdésre, hogy kit tart minden idők legjobb, a Ferencvárosban megfordult külföldi futballistájának. A győztes Zoran Kuntics lett.

Az első helyre a drukkerek a jugoszláv Zoran Kunticsot választották, őt a Romániából érkezett Vasile Miriuta és az Ukrajnából igazolt Szergej Kuznyecov követi, a negyedik helyen a klub jelenlegi játékosa, a szlovákiai Somorjáról származó Pinte Attila, míg az ötödiken az ugyancsak jugoszláv Goran Kopunovics végzett.

A maiakról szólva komoly erősítést jelent a szlovák Marek Penksa, aki - a Fradi ciprusi edzőtáborából származó legfrissebb értesülésünk szerint - a keddi és a szerdai edzést betegség miatt kénytelen kihagyni. A zöldek egyébiránt január 29-én térnek haza Ciprusról, majd részt vesznek a terembajnokság dunaújvárosi döntőjében, február 5-én azonban visszatérnek a "szerelem szigetére", ahol a bajnokság előtti ráhangolás jegyében több edzőmérkőzést is játszanak.

Mivel abban az időben a válogatott is Cipruson - a ciprusi, a cseh és a svájci együttes társaságában - vesz részt egy négyes nemzetközi tornán, Gellei Imre már egyeztetett is Garami József vezetőedzővel, hogy ezeken a fellépéseken a zöldek közül mely futballistákra számít. Nos, a kapitány egyelőre Gera Zoltán és Gyepes Gábor nevét jelölte meg, de nem kizárt, hogy további ferencvárosi labdarúgók is a keret tagja lesznek a csehek elleni, első ciprusi találkozón.

Korábban:

Gyarmati Dezső lehet a Fradi elnöke

Bánki József