Vágólapra másolva!
Úgy látszik, a Chievo Verona lendülete kezd elfogyni, hiszen az újonc gárda megint nem tudott nyerni, sőt, vereséget szenvedett a Bolognától. A házigazdák góljai közül kettőt Lamberto Zauli szerzett, aki ezzel már négy találatnál tart az idényben, ami nem rossz teljesítmény ahhoz képest, hogy csak pár fordulóval a szezonkezdet után érkezett meg a klubhoz.

Forrás: REUTERS
Lamberto Zauli a Vicenza színeiben KEK-elődöntőn is eredményes volt

A Serie B-ben azonban csak két meccsen szerepelt, hiszen novemberben eladták őt a Ravennának. Itt sem játszott túl sokat, így a következő idényben kölcsönadták a negyedosztályú Crevalcorénak. Itt ismét jól focizott, és mivel a Ravenna is visszaesett a Serie C-be, így 1994 nyarától itt folytathatta pályafutását. Három szezont töltött el a ravennai együttesben, és az utolsó idényben ment neki a legjobban a játék, amikor is a másodosztályban hét alkalommal volt eredményes.

Ennek köszönhetően megvette őt az élvonalban szereplő Vicenza, és a Serie A-ban 1997. szeptember 21-én mutatkozhatott be a Napoli ellenében. Első szezonjában ötször, a másodikban pedig háromszor talált be a legjobbak között, és akkor sem hagyta el a klubot, amikor a gárda 1999 nyarán kiesett a Serie A-ból. A feljutás azonnal sikerült az együttesnek, de a legutóbbi idényben (Zauli két gólja ellenére) megint búcsúznia kellett. A játékos a felkészülést ugyan Vicenzában csinálta végig, de szeptemberben a Bolognába szerződött, ahol rögtön stabil csapattag lett.

Ajánlat:

Korábban:

A nap játékosa: Alberto Pizarro Rivera (Olympique Marseille)