Vágólapra másolva!
A Manchester United nyáron rekordösszegért vásárolt argentin válogatott középpályása, Juan Sebastian Veron Angliában tagadja, hogy szándékában áll elhagyni jelenlegi klubját. Ugyanakkor az olasz sajtóban ennek ellentmondó nyilatkozatokat tesz.

"A távozás gondolata meg sem fordult a fejemben" - mondta a 26 éves játékos. A Veron jövőjével kapcsolatos találgatásokra az adhat okot, hogy a középpályás egy olasz lapban adott nyilatkozatában azt hangoztatta, bántja volt klubja, a Lazio vesszőfutása és erős érzelmi szálak kötik a római együtteshez.

"Az a legfontosabb, hogy a Unitednél kitöltsem az öt éves szerződésem" - bizonygatta a középpályás a Manchester Evening News újságírójának. "Elégedett vagyok az itt eltöltött időszakkal, de még sok van bennem, s ezt meg is próbálom majd bizonyítani. Szeretném, ha a csapat szurkolói nem feltételeznék rólam, hogy az elkövetkező hetekben vagy hónapokban el akarom hagyni a klubot. Jó rajtot vettem Manchesterben, s tudom, hogy még jobb lehetek. Az is igaz, hogy nehezebben alkalmazkodom az angol futballhoz, mint ahogyan azt vártam. Amikor Argentínából Olaszországba szerződtem, könnyebb volt az átállás. Anglia nagy változást jelentett, s nem csak a játékstílust illetően, de általában az egész életemre vonatkozóan."

A Corriere dello Sport pénteki számában Veron viszont a következőt nyilatkozta: "Kész vagyok a visszatérésre, s tudom Cragnotti elnök is azon dolgozik, hogy visszahozzon Rómába. Az elnök úr hosszasan beszélgetett a helyzetemről ügynökömmel, Gustavo Mascardival. Olaszországban csak a Lazióban játszanék, és büszke vagyok arra, hogy a római szurkolók nem felejtettek el."

Korábban:

Veron örömmel fogadta a Lazio érdeklődését

Thury Gábor