Vágólapra másolva!
A korábbi tervekkel ellentétben - miszerint Juhár Tamásért a ZTE Telek Andrást, Radu Sabót és Udvari Tamást adta volna a Vasasnak - a Fáy utcában úgy döntöttek: most már semmiképpen sem adják el a válogatott védőt. Egészen pontosan Kiss László vezetőedző kardoskodott Juhár megtartása mellett, ettől függetlenül megeshet, hogy a piros-kékek saját nevelésű labdarúgója mégis továbbáll.

Csak éppen nem hazai, hanem külföldi együtteshez. Méghozzá egy oroszhoz. Annyit ugyanis sikerült elérnie a középhátvédnek, hogy orvosi vizsgálatra kiengedjék a ciprusi edzőtáborban lévő orosz gárdához. Juhár kedden repül Ciprusra ez ügyben.

Fáy utcai információnk szerint könnyen lehet, hogy nem csak Juhár, hanem Szili Attila is marad a Vasasnál, pedig az MTK eredetileg négy játékost - Bükszegi, Schindler, Szilveszter, Vlaszák - is felajánlott, igaz, utóbbit csak kölcsönben. Sőt, egyes hírforrások szerint az is felmerült, hogy esetleg a középpályás nem is maradna a Hungária körúton, hanem azonnal átköltözne a Fradihoz. Ehhez képest jelenleg úgy fest, hogy Szili is a piros-kékeknél futballozik tavasszal. Feltéve persze, ha addig nem változik a helyzet az angyalföldieknél, elvégre arrafelé szinte naponta más verziók látnak napvilágot a játékosok átigazolásával kapcsolatosan.