Vágólapra másolva!
Alig két hete nevezték ki az olasz másodosztályú Ternana labdarúgócsapatának élére Bruno Bolchit, a szakember máris fenekestül felforgatta az együttest. Először szerződtette a Willem II csatárát, Mariano Bombardát, majd javaslatot tett a nála próbajátékon szereplő magyar kettős, Dvéri Zsolt és Waltner Róbert leigazolására is.

A két magyar játékos a hét közepén érkezett a közép-olaszországi, Rómától mintegy hetven kilométerre északra fekvő Terni városába, ahol próbajátékon vettek részt a másodosztály kieső helyén álló együttesnél. A klub hivatalos honlapja szerint a Ternana szeretné mindkét magyart leszerződtetni, miután az egymás közötti mérkőzésen mind Dvéri, mind a vesztes oldalon játszó, ám két gólt szerző Waltner jó benyomást tett Bolchi mesterre (a találkozót egyébként 3-2-re az "egyik" Ternana nyerte).

A Ternana korábban már szerződtetett egy csatárt, a huszonkilenc esztendős, spanyol születésű, de argentin állampolgárságú Mariano Bombardát, aki az elmúlt négy esztendőben a holland Willem II-t erősítette (a holland csapatban kilencvennégy mérkőzésen negyvenhét gólt szerzett), és szerepelt az 1999-2000-es szezonban Bajnokok Ligája-résztvevő gárdában is.

Ajánlat:

Juhár a ZTE-nél, Telek, Udvari és Radu Sabo a Vasasnál

Pincési László