Vágólapra másolva!
Az Internazionale középpályása, Sergio Conceicao kérte a klub elnökét, Massimo Morattit, hogy jövedelmét mindaddig csökkentse, amíg nem épül fel sérüléséből.

A milánói klubhoz Freyért és 3 millió fontért tavaly érkezett futballista eddig nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, ugyanis hiába volt a portugál válogatott egyik erőssége az Eb-n, előbb bordasérülés, majd izomhúzódás miatt esett ki a munkából. A játékos a Porto volt, s a Sporting Lisboa jelenlegi terapeutájával, Rodolfo Mourával kezelteti sérüléseit.

Sergio Conceicao elmagyarázta döntése hátterét: "Már beszéltem a klub elnökével és az igazgatóság néhány tagjával, mert ez egy kivételes helyzet, s nem szeretném, ha félreértésre adna okot. Még csak az utókezeléseket végzem Portugáliában, s azt gondolom, nem sportszerű dolog, ha a teljes fizetésem kapom annak ellenére, hogy nem vagyok teljes értékű játékosa a csapatnak."

A játékos edzőjét, Hector Cúpert is dicsérte: "Mindig bízott bennem, önbizalmat adott, s biztosított arról, hogy felépülésem után számíthatok rá."

A portugál válogatott játékosa aggódik amiatt, hogy lemarad a világbajnokságról. Első célja, hogy ott legyen a nemzeti tizenegy február 13-i mérkőzésén Spanyolország ellen. "Azt hiszem, egyelőre nem tudok többet nyújtani tudásom 50-60 százalékánál. Mind az Internek, mind a portugál válogatottnak 100 százalékos állapotban van rám szüksége, s természetesen remélem, hogy jó formába lendülök.

Ajánlat:

Thury Gábor