Vágólapra másolva!
Hétfőn ugyan még civilben jelent meg a Ferencváros edzésén Marek Penksa, délután pedig a Dunaferrel gyakorolt, ám kedden már Lipcseiékkel együtt öltözött mezbe a hétszeres szlovák válogatott játékos. Ezzel egyértelművé vált, hogy az Üllői úton folytatja pályafutását, noha tegnap a Dunaferr vezetői úgy nyilatkoztak, részükről még nem zárult le az ügy.

Ugyanakkor Szeiler József, az FTC ügyvezetője érdeklődésünkre ismételten megerősítette, hogy korábban mindenben megegyezett a játékossal és Gróf Andrással, a Dunaferr ügyvezetőjével is. A labdarúgó ezt követően aláírta a Ferencvároshoz szóló, három és fél éves szerződését, s mint kipróbált profi, azzal ő is tisztában van - legalábbis a mai edzésen való részvétele is ezt bizonyítja -, hogy az írásos megállapodáson nem bölcs dolog változtatni.

A Fradival kapcsolatos konkrét információnk szerint a zöldek legújabb kiszemeltje Halmosi Péter, a Haladás utánpótlás válogatott balszélsője, aki nem mellékesen az arrafelé rendkívül népszerű Halmosi Zoltán, a szombathelyiek egykori olimpiai bajnok futballistájának a fia. Az Üllői úton megismételték, amit korábban Penksa-ügyben is mondtak: folyamatban lévő átigazolási kérdésről nem nyilatkoznak. Ettől függetlenül információink szerint Szeiler József hamarosan Szombathelyre utazik Halmosi esetleges szerződtetéséről tárgyalni.

Korábban:

Edzés a Népligetben, ülősztrájk az Üllői úton

Bánki József