Vágólapra másolva!
A rendezők sikeresnek minősítették a magyar NB I-es és NB I B-s labdarúgóedzők, valamint MLSZ-instruktorok részére Pécsett szervezett, vasárnap befejeződött háromnapos szakmai továbbképzést. Érdekes, hogy nem kapott meghívót a továbbképzésre Kiss László, a Vasas vezetőedzője, s nem is utazott el Pécsre.

- Miért nem utazott el Pécsre?
- Nagyon egyszerű, nem kaptam meghívót. És ahova nem hívnak, oda nem megyek. Tudomásom volt az edzői konferenciáról, és szerettem volna ott lenni, de a meghívás valamilyen oknál fogva elmaradt.

- Esetleg nem tudták a címét vagy a postánál keveredett el a meghívó?
- Nem tudom. Tény, Antal Péter technikai vezetőnk többször megkérdezte Tajti Józsefet, az edzőképző titkárát az én meghívásommal kapcsolatban. Ő mindig azt válaszolta, hogy mind a lakásomra, mind a pályára postázták a meghívót. A lakáscímemet különben is tudhatták, hiszen a B licences edzői tanfolyamra való jelentkezésemkor rendben megérkezett a küldeményük. Értetlenül állok a történtek előtt, mert a jelenlegi élvonalbeli edzők közül sokan valamikor a játékosaim voltak, és túl a szakmai továbbképzésen, szerettem volna velük személyesen is beszélgetni.

- Mit csinál, ha holnap vagy holnapután a postaládájában ott lesz a meghívó?
- Jó kérdés. Ha annyira szerettek volna meghívni, akkor én egy telefonhívásra is elutazom Pécsre. Mindenesetre kíváncsi vagyok, hogy az MLSZ vagy a liga vezetői érdeklődnek-e a postánál, vajon elkeveredhetett-e valahol az én meghívóm.

- Nem lehet, hogy azért nem hívták, mert közismerten rossz viszonyban van Mezey Györggyel, az edzőközpont vezetőjével?
- Úgy gondolom, ebben az esetben sem én hibáztam. Remélem, sőt bízom abban, hogy nem a Mezeyvel való viszonyomnak tudható be, hogy nem kívánatosnak minősítettek az edzőtovábbképzőn.

Korábban: