Vágólapra másolva!
Még nem a Ferencváros labdarúgója Radek Sloncik, legalábbis erre lehet következtetni abból, hogy a cseh Sparta Praha labdarúgója megkezdte a felkészülést jelenlegi csapatával. A további tárgyalásokra még várni kell, igaz, Sloncik több csapattal is kacérkodik.

A Vecerník Praha értesülései szerint a hét közepén a labdarúgó Bajnokok Ligájában remeklő Sparta Praha együttese is elkezdte a téli alapozást. Jaroslav Hrebík tréner még decemberben úgy nyilatkozott, nagyon pozitív érzésekkel várja az újesztendőt. Nos, egyelőre csupán annak örülhet, hogy teljes a keret, igaz több játékos a távozás gondolatával foglalkozik. Az első edzésen megjelent Papousek és Sloncik is, pedig néhány nappal ezelőtt még úgy volt, mindketten távoznak. Papousek a Bohemiansszal, Sloncik az FTC-vel tárgyalt. A harmincesztendős játékos továbbra is távozna a klubtól, jelenleg a Ferencváros mellett a Banik Ostrava, a Victoria Zizkov és a Teplice fut érte versenyt. Labant - valószínűleg - a West Ham United játékosa lesz, Obajdin pedig az athéni Panionioszban folytatja.

A Ferencváros hivatalos honlapja szerint a csapat január 7-én kezdi meg a felkészülést, amikor a Népligetben található műfüves pályán vezényel edzést Garami József. A felkészülést január 13-án a teremtorna szakítja meg, akkor Nyíregyházára utazik a csapat, ahol a Vasas, a Diósgyőr, és a Szolnok lesz az ellenfél. A ciprusi edzőtáborozás előtt két edzőmérkőzést játszik a Fradi: január 31-én 14.30-kor a Népligetben a Baja, február 2-án 11 órakor pedig a Nyíregyháza ellen. A felkészülés február 5-től Cipruson folytatódik. Addigra már várhatóan megoldódik Nagy Norbert és Rob Kornél helyzete is: előbbit a Lombard FC Tatabánya, utóbbit a Siófok csábítja.