Vágólapra másolva!
Hétfőn 9 órakor tartja idei első edzését a Győri ETO FC labdarúgócsapata. Az immár A licences képesítéssel rendelkező Tamási Zsolt vezette szakmai stáb a héten már egyeztetett a felkészülésről, míg a klubvezetők a csapat megerősítésén fáradoznak, és több - hazai szinten meghatározó - játékossal is tárgyalnak. 

Az alapozás első hetében nyolc tréningen vesznek részt a zöld-fehérek, a helyszín a műfüves pálya, valamint a Magvassy-sportcsarnok lesz. Január 14-től aztán napközis rendszerben készül majd Győrött az ETO, miközben január 26-án részt vesz az élvonalbeli együttesek számára kiírt teremfoci-bajnokság dunaújvárosi selejtezőjében. Az első nagypályás mérkőzését január 31-én az MTE ellen játssza. Február közepén a csapat külföldi túrára utazik , amelynek helyszíne Törökország, Spanyolország vagy Dél-Amerika lehet.

Az ETO FC játékoskeretében jó néhány változás lesz. Az első foglalkozásra Győrbe várnak két-két szlovák és grúz, valamint öt magyar játékost. Ezenkívül a "nagyhalak" közül Keneseivel, Róthtal, Simekkel, Halmosival és Nagy Lászlóval már tárgyaltak is a győri vezetők, kérdés persze, hogy az említett játékosok klubjaival sikerül-e egyezségre jutniuk.

Mint az élvonal más csapatainál, az ETO kapcsán is hallani játékoscserékről. Információink alapján például a ZTE Róthért cserébe Vayert kérné, míg a Videoton az általa csábított Vasasért Milintét, Usvatot és Sipekit adná. Ugyancsak érkezhet a zöld-fehérekhez a szlovákiai Gőgh, több kérője van viszont Farkasnak, Szanyónak, Károlyinak és Regedeinek.

Ajánlat:

Juhár a ZTE-nél, Telek, Udvari és Radu Sabo a Vasasnál

Papp Győző