Vágólapra másolva!
Van-e edzőválság Újpesten? Erre a kérdésre vártuk az [origo] olvasóinak válaszát november 20. és 26. között. Azután, hogy a lila-fehér focicsapat három meccset vesztett zsinórban a Borsodi Ligában, öt ponttal lemaradt a rivális FTC mögött, s a szürke középmezőnybe süllyedt. Azóta még súlyosabb a helyzet: Dvériék a Lokit sem tudták megverni - Kisteleki Istvánnak mennie kell, vélekedett a szavazók többsége.

Mármint relatív többsége, az 1067 voksoló közül 425, azaz 39,8%. Míg arra a feltevésre, hogy nem, hamarosan jóra fordul a soruk, 413-an szavaztak (38,7%).

A szoros versenyt futó két válaszlehetőség mellett a "maradékra" 229 olvasónk (21,5%) tippelt, ők úgy gondolták, Kistelekinek biztos helye van a Borsodi Ligában pillanatnyilag - szakadéknyi hét pontra az ötödik Videotontól - a hatodik helyen szerénykedő Újpest kispadján.

Hogy ezek után, illetve az eredménytelenség okán menesztik-e Kistelekit, nem tudni, mindenesetre a honi BL nem az az edzőmarasztaló bajnokság. "50-es, viszlát!"- virított az újpesti ultrák transzparensén a Debrecen elleni 2-2-re végződött Megyeri úti bajnokin, amivel a mester korára, a távozására és arra a tényre utaltak, hogy Korolovszky Gábort korábban egy gyengébb teljesítmény után röviden csak 27-esnek aposztrofálta...

Korábban:

Ezentúl legyőzhetetlen lesz az Újpest?

[origo]