Vágólapra másolva!
Angol lapinformációk szerint a Leeds United tizenöt millió fontot ajánlott a Liverpool angol válogatott labdarúgójáért, Robbie Fowlerért. A csatárért a Blackburn Rovers és az olasz Lazio is bejelentkezett. Fowler helyére a Vörösök a Manchester támadóját, Dwight Yorke-ot "nézték ki".

Fotó: Reuters
Lehet, hogy megválnak gólérzékeny támadójuktól a Vörösök?
Liverpool

A Lazio eredetileg Owenért jelentkezett be, ám a hírek szerint a megkerülős hadművelet célja Fowler. A Blackburn trénere, Graeme Souness is "megcélozta" a csatárt, akit idény elején már szerződtetett volna, de nem jött össze a kontraktus. Az ügyben a végső szót azonban a Liverpool még lábadozó trénere, Gerard Houllier mondja ki, várhatóan január közepén. Nem elkerülendő szempont azonban az sem, hogy Fowler liverpooli nevelés, s a Mersey-parti szurkolók egyik legnagyobb kedvence.

Az angol sajtó már "meg is találta" Fowler helyettesét, a Sunday Express bulvárlap úgy tudja: a Manchesterben mostanság csak csereként szóhoz jutó Dwight Yorke érkezik majd a 'pooli csatársorba - nyolcmillió fontért (3,1 milliárd forint). Fowler távozása előtt azonban biztosan nem igazol új csatárt a Liverpool.

Pincési László

Korábban:

Londoni lecke Beckhaméknek