Vágólapra másolva!
"Más játékosokhoz hasonlóan a kapusoknál is előfordulnak rossz időszakok. Barthez még most is világklasszis" - mondta Arsene Wenger, az Arsenal labdarúgócsapatának vezetőedzője a Manchester United futballistájáról.

Fotó: Reuters
Mostanában sok kritika éri a Manchester védelmét
Manchester hivatalos honlapjának

"A lefújás után nehéz pillanatokat élt át, nem is próbáltam vigasztalni. Nagyon sajnálom Fabient, hiszen a barátom" - mondta Henry.

Barthez a 2001-2002-es szezon kezdete óta bizonytalankodik, számos mérkőzésen vétett sorsdöntő hibákat. A Manchester United eddig már legalább négy mérkőzést veszített el a harminc éves kapus miatt: az Arsenal elleni találkozót megelőzően a Deportivo La Coruna (3-2-re a spanyolok nyertek) elleni hazai BL-találkozón is bakik sorozatával segítette az ellenfelet. Nem sokkal később a Liverpool elleni bajnokin olyannyira nem remekelt, hogy Sir Alex Ferguson vezetőedző kijelentette: "nincs már sok dobása".

Elképzelhető, hogy Barthez vasárnap hosszú időre "kivédte" magát a manchesteri kapuból, s egyesek szerint kérdéses, hogy a francia válogatottat képes lesz-e újra győzelemre vezetni a jövő évi világbajnokságon.

Korábban: