Vágólapra másolva!
Továbbra is a Chievo áll az olasz bajnokság első helyén, mivel a veronai kiscsapat nem tette meg azt a szívességet az őt üldöző Internazionalénak, hogy ne nyerje meg a Perugia elleni mérkőzését. Persze a milánói csapat is begyűjtötte a három pontot, így a különbség továbbra is csak egy pont a két gárda között.

Cúper Vieri helyére csereként küldte fel Ronaldót

A kettős emberelőnyben lévő hazaiak azonban nem tudtak mit kezdeni az oroszlánként küzdő vendégcsapattal, amelynek mestere, Serse Cosmi mérgesen csapta földhöz sapkáját, amikor egyik futballistájának fejese centikkel kerülte el a kaput. Végül D'Anna növelte kettőre a Chievo előnyét, de a veronaiak népszerűségét leginkább az fokozta, hogy a csapatkapitány, Corini még a szünetben elmondta a játékvezetőnek, hogy nem kellett volna tizenegyest ítélni csapata javára.

Az Internazionale vasárnap este lépett pályára a sérülésektől sújtott Fiorentina ellen. Héctor Cúper mester az előzetesen beharangozottaktól ellentétben mégsem küldte pályára az oly régóta várt Ronaldo-Vieri álomcsatársort, a brazil helyén ugyanis Kallon kezdett. Nem véletlenül: a Sierra Leone-i támadó szokásához híven ismét betalált, bár ehhez a gólhoz a szerencsének nagyobb köze volt, mint neki, hiszen a labda kétszer is csak a szerencsének köszönhetően pattant vissza elé.

A második játékrészben aztán Vieri tizenegyesből kettőre növelte a hazaiak előnyét, és Cúper ekkor már úgy érezte: nyugodtan bevetheti Ronaldót. A brazil azonban Vieri helyére állt be, így az álomduó ismét nem állt össze. A brazil támadó bemutatott pár remek cselt, ám látszott rajta, hogy még nagyon félti a lábát, nem ment bele az ütközésekbe: kell még egy kis idő ahhoz, hogy ismét a régi Ronaldót lássuk a pályán.

Korábban:

Ronaldo győztes Interben tért vissza