Vágólapra másolva!
Az Újpest a rendkívül mérsékelt első félidei teljesítménye után némiképp feljavult, és fordított, s csak önmagát okolhatja, hogy a hosszabbításban kiengedte a kezéből a győzelmet.

Borsodi Liga, 20. forduló
Újpest - Debrecen 2-2 (0-1)
Megyeri út, 1000 néző, V: Makai
Újpest: Posza - Szélesi (Dvéri 46.), Tamási, Pető - Erős, Kunzo, Poljakovic, Galaschek, Lőw - Tokody (Frunza 46.), Vagner (Herczeg, 83.)
Debrecen: Bíró - Aleksic, Kuttor, Hanák - Bernáth (Kerekes, 76.), Plókai, Majoros (Nenadic, 85.), Sketiani, Böőr - Bajzát, Tiber
gól: Tamási (61.), Frunza (73.), illetve Sketiani (44.), Kerekes (93.)
sárga lap: Tamási (31.), Pető (43.), illetve Aleksic (36.), Sketiani (60.), Nenadic (94.)

27. perc: Bajzát fordult le Petőről, majd 17 méteres lövését Posza lábbal hárította. Bernáth ismételhetett, ám kísérlete az oldalhálóban kötött ki.

34. perc: Erős váratlanul kapura lőtt, a labda a keresztlécről vágódott ki.

44. perc: Sketiani kapott hosszú indítást a bal oldalon, a büntetőterületen kívül beadás helyett inkább kapura lőtt, s a labda a meglepett Posza felett a bal sarokba hullott (0-1).

61. perc: Dvéri balról elvégzett szabadrúgásába Tamási a védők sűrűjében beletette a lábát, s a labda a tehetetlen Bíró mellett a bal felső sarokba vágódott (1-1).

68. perc: Bajzát viharzott el a balszélen. Átívelt a túloldalra, ahonnan Böőr egyből középre adta a labdát, amit Pető kis híján a saját kapujába továbbított, de szerencséjére még a gólvonalról sikerült mentenie.

73. perc: Dvéri bal oldali szögletét Frunza 4 méterről a léc alá csúsztatta (2-1).

87. perc: Dvéri ugratta ki Herczeget, aki egyedül vezette a labdát kapura, de óriási helyzetben a kifutó Bíróba lőtt.

93. perc: Bajzát a 16-os bal oldali sarkáról élesen a kapu elé lőtt, és a hazai védők csak nézték, hogy Kerekes 4 méterről, könnyedén, senkitől sem zavartatva a jobb sarokba helyezte a labdát (2-2).

Korábban: